#JOESCULLO

Inclusió, qualitat de vida, autodeterminació, vida plena, projecte de vida, vida independent… són termes que utilitzem i escoltem molt sovint i, malgrat això, no formen part de la vida de moltes persones amb autisme i altres diversitats funcionals. Fer efectius aquests principis requereix que s’activin  estratègies i projectes concrets que els facin una realitat quotidiana per a tothom.

Des de l’EVI (Espai de Vida Independent) donem suport a la inclusió efectiva d’adolescents i joves amb autisme i altres diversitats funcionals a la vida comunitària de Molins de Rei.

Per tal que els joves exerceixin el seu dret a l’autodeterminació i elaborin el seu propi pla de vida a partir de les activitats de la seva elecció, el servei prioritari que oferim és el suport individualitzat, mitjançant l’assistent personal. Aquest suport facilita les adaptacions necessàries per fer possible l’accés, de manera quotidiana i normalitzada, als recursos i serveis de la vila, independentment del grau de suport que necessiti cada jove.

En aquesta presentació, volem explicar-vos com ho fem i quins han estat els resultats que hem obtingut en el darrer any i mig. Es tracta d’una experiència petita i local, però molt significativa per a les persones que hi participen.

L’acte l’organitza Educatio i se celebrarà online a través de la plataforma Zoom.

Dimecres 9 de juny de 19 a 21 hores.

La participació és gratuïta prèvia inscripció al següent enllaç.

Un cop feta la inscripció rebreu un correu amb l’enllaç a la connexió. A la part final de l’acte s’obrirà un torn de preguntes. 

Aquest curs no es gravarà i preguem no fer-ho per respecte a la protecció de dades dels assistents i de la propietat intel·lectual de la ponent.  

Us hi esperem.

 

 

 

Deixa un comentari