Associació EVI

Presentació de l’EVI (Espai de vida independent)

Inclusió, qualitat de vida, autodeterminació… són encara conceptes que es reivindiquen avui en dia per a les persones amb autisme i d’altres diversitats funcionals, perquè malauradament encara són fites pendents en una societat que es vol igualitària en drets i democràtica.

L’Espai de Vida Independent (EVI) és un projecte que pretén aportar tants granets de sorra com sigui capaç per engegar un canvi a Molins de Rei que apunti cap a capgirar aquesta realitat. Si compartim la idea que la nostra vila ho és de tothom, incloses les persones amb autisme i d’altres diversitats funcionals, fem que tots puguin fer ús dels recursos i serveis que ofereix la vila de manera quotidiana i normalitzada.

Per aconseguir-ho, hem posat en marxa un projecte que té en compte tant els desitjos i necessitats de les persones amb diversitat funcional, com tot el que la nostra vila pot oferir a les persones. Perquè aquesta és la veritable inclusió: garantir el dret de tots a tenir un lloc propi, un espai de participació i una opció d’èxit.

L’adolescència i la primera joventut són etapes essencials en les que les persones comencem a exercir com a éssers autònoms, prenent les regnes de la nostra vida, decidint el nostre projecte vital de manera autònoma i començant a fer-nos responsables dels nostres actes. Perquè és un moment decisiu en la vida de les persones, aquesta és l’etapa vital en la que se centra el nostre projecte.

Realment, l’EVI que volem no és un local, no és una saleta, ni un gabinet, ni un centre. L’EVI que volem és tot Molins de Rei, el Molins de tots. Estem convençuts que és possible i treballem per fer-ho possible.

Per a més informació veieu les diferents opcions del menú Projecte EVI:

Què és l’EVI (Espai de vida independent)

Què fem

Qui som

L’EVI als mitjans

On estem i com contactar-nos

Imatges

L’Associació EVI (Espai de Vida Independent) és membre de la